Fleur het huis op met de Binnenvestkalender

Wie nog geen kalender voor volgend jaar heeft aangeschaft en graag eens iets anders wil, kan de Binnenvest Jaarkalender 2008 aan de muur hangen.Deze kalender laat op bijzondere wijze zien, dat de cliënten van De Binnenvest, (dak- en thuislozen), gewone mensen zijn die om verschillende redenen wat extra steun nodig hebben. Het zijn mensen met een verhaal, met capaciteiten, met een droom en met hun trots. Aan de totstandkoming van de kalender hebben naast de cliènten, ook een groot aantal organisaties en bedrijven meegewerkt, die kosteloos bereid waren de handen uit de mouwen te steken. Zo leverde een warenhuis gratis kleding.

De directeur van Stichting De Binnenvest, Wim van ´t Veer, zegt: ´Wij hopen – en verwachten! – dat deze kalender de mensen in de maatschappelijke opvang op een positieve manier in beeld zal brengen.´Aanstaande donderdag neemt burgemeester Lenferink de eerste kalender in ontvangst. Daarna zijn de kalenders te koop voor 4,95 euro. De opbrengst gaat naar Stichting Vrienden van De Binnenvest, die het geld besteed aan projecten voor de cliënten.De kalenders zijn te bestellen via de receptie van De Binnenvest telefoon: 071 514 7040. Meer informatie is te vinden op www.debinnenvest.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×