Maak je eigen kaart van Leiden en win een prijs!

Het RAP Architectuurcentrum organiseert in samenwerking met de Stichting Peen en Ui een bijzondere wedstrijd: ‘Maak je eigen kaart van Leiden’. Iedereen kan meedoen en men hoeft er geen vormgever of architect voor te zijn. De opdracht van de wedstrijd is om een eigen visie op de stad Leiden te geven in de vorm van een stadskaart. Dat kan op allerlei manieren en de kaart hoeft ook niet te voldoen aan de werkelijkheid. Een vakkundige, creatieve jury beoordeelt alle inzendingen en kiest een aantal winnaars. Alle inzendingen worden van februari tot en met april 2008 in het RAP tentoongesteld.

Meedoen met de wedstrijd kan met de speciale wedstrijddoos, die verkrijgbaar is bij:

– RAP Architectuurcentrum, Nieuwstraat 33, Leiden

– Regionaal Archief Leiden, Boisotkade 2A, Leiden

– Kadootjes en Bootjes (dat kleine winkeltje op de Blauwpoortsbrug)

De uiterste inleverdatum is 31 december 2007. De wedstrijd maakt onderdeel uit van het project ‘U bevindt zich hier’. De stichting Peen en Ui en RAP Architectuurcentrum werken hierin samen en laten een serie bijzondere stadskaarten zien. Ook worden er een aantal lezingen gehouden in het kader van deze tentoonstelling, die op 3 februari 2008 geopend wordt. Tijdens de opening zullen de prijswinnaars van de wedstrijd bekend worden gemaakt.

Meer informatie over het project en alle details over de wedstrijd zijn te vinden op de speciale website: www.ubevindtzichhier.nu

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×