Irene Nieuwenhuijse overhandigde het eerste exemplaren van haar Leidse Bruggenboek aan burgemeester Lenferink en demissionair wethouder John Steegh. (Foto's: Emile van Aelst).

Leids Bruggenboek gepresenteerd

Afgelopen middag werd op de Koornbeursbrug het ‘Leids Bruggenboek’ gepresenteerd. Irene Nieuwenhuijse heeft alle 88 bruggen binnen de singels gefotografeerd en beschreven. Nog niet eerder is er zo’n volledig en uitvoerig boek over de historie van alle Leidse bruggen verschenen. Om de vele belangstellenden een beetje warm te houden had men gezorgd voor warme gluhwein.Het boek werd per boot met daarop het koor Rumor Di Mare naar de Koornbeurs brug gebracht. Daar namen burgemeester Lenferink en demissionair wethouder John Steegh de eerste exemplaren in ontvangst.

Na afloop van de presentatie kon men in sociëteit de Burcht onder het genot van een drankje het boek kopen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×