Leer vanavond nog bemiddelen

Wie graag wil leren bemiddelen in conflictsituaties, kan vanavond terecht in de Linkse Kerk. Daar wordt dan namelijk een mediation-workshop gegeven door UvA docent en mediation-deskundige Aik Kramer, één van de oprichters van mediation-centrum “Generation Why”.Mediators, ofwel bemiddelaars, kunnen optreden in allerlei conflictsituaties, waaronder ook maatschappelijke kwesties.

Tijdens de workshop zal Kramer een aantal voorbeelden van conflicten geven en daarvoor oplossingen aandragen.Het conflict wordt niet vermeden, maar juist opgeroepen om het samenuit te vechten.Daarna krijgen de deelnemers de gelegenheid om zelf te hersenwaaien en oplossingen te zoeken voor lokale conflicten.De workshop vindt plaats in de Marinus vander Lubbe zaal die achter de Linkse Kerk, Hooglandse Kerkgracht 4, ligt, en begint om 20.30 uur. Deelnemers betalen een vrijwillige bijdrage.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×