Diefstal onder bedreiging, daders uit de trein gehaald!

Een 14 jarige Leidenaar liep zondag rond 17.00 uur met een vriend richting de fietsenstalling van het Centraal Station om zijn fiets op te halen. De twee werden aangesproken door drie jongens, die wiet te koop aanboden. De twee vrienden weigerden, maar werden door het drietal gevolgd. In de fietsenstalling werd onder bedreiging met een mes de mobiele telefoon van de Leidenaar afhandig gemaakt. De jongens volgden de belagers en zagen het groepje de trein naar Utrecht instappen. Ze waarschuwden een politiebiker, die op zijn ronde langskwam. In Alphen aan de Rijn werd het drietal uit de trein gehaald en in verzekering gesteld. De drie, in de leeftijd van 17 tot 20 jaar komen uit Den Haag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×