Eerste fase nieuwbouw Het Haagsche Schouw afgerond

Aanstaande dinsdag wordt de eerste fase van de nieuwbouw van Het Haagsche Schouw opgeleverd. Na een bouwtijd van ongeveer 13 maanden opent het nieuwe restaurant haar deuren. Opvallend in het nieuwe restaurant is de grote open keuken, waardoor vanuit het hele restaurant is te zien hoe de koks het eten bereiden. De oplevering van het restaurant is de eerste van een serie vernieuwingen rond Het Haagsche Schouw. Op 3 januari worden vijf multifunctionele zalen opgeleverd. In april wordt de restauratie van het monumentale pand afgerond. Dan worden ook de hotelbar, vier luxe boardrooms en het fitnesscentrum geopend.

Na de uitbreiding kan het publiek in Het Haagsche Schouw op werkdagen ook terecht voor een lunchbuffet. Op zondag is er wekelijks een zondagsbrunch. Het Haagsche Schouw is zeven dagen van de week geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×