Gewapende overval op supermarkt in Voorschoten

Gisteravond omstreeks 21.00 uur vond in het Planciusplantsoen in Voorschoten een gewapende overval plaats op een supermarkt. Het personeel was net bezig de zaak af te sluiten toen er twee gewapende overvallers binnenkwamen. Het personeel werden in een kamer opgesloten, op de grond geduwd en bedreigd. De overvallers ontkwamen met de buit en zijn sindsdien voortvluchtig.

De Politie Hollands Midden is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u op donderdagavond 6 december tussen 20.00 en 22.00 uur iets in de buurt van de supermarkt gezien, meldt u dit dan bij Politie Hollands Midden, via tel. 0900-8844.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×