Leidse Jazzweek nu ook online

4

De officiële website van de Leidse Jazzweek is online. Op de website www.leidsejazzweek.nl is de volledige programmering van het festival te vinden. Daarnaast wordt op de website ook het programma van de kroegentocht bekend gemaakt en zijn er updates en toevoegingen aan het programma te vinden.

De Leidse Jazzweek vindt plaats van 23 tot en met 27 januari 2008. Onder de oude naam is het traditionele stadsevenement terug op de kaart. De realisatie van het evenement ligt in handen van een nieuwe organisatie, onder aanvoering van de Leidse ondernemer Trudy Kwik. Op het affiche van het vijfdaagse evenement staan namen als Toots Thielemans, Wouter Hamel, Alain Clark, Monsieur Dubois en The Houdini’s.

Delen

4 reacties

  1. Wat een prachtige site, om je vingers bij af te likken, heel goed gedaan, op het succes,lang leve de Jazzweek.

  2. Jantje van Leiden op

    ‘Website verzamelt klachten tegen gemeente Leiden.’ Prachtige site, hahaha!

Je bent nu offline