Schrijf over Leiden en win een iPod

Overenuit.nl daagt jonge Leidenaars uit om een stukje over Leiden te schrijven en zo kans te maken op een iPod. De wedstrijd is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Zij kunnen hun artikel over een belevenis in Leiden, hun mening over iets in de stad,of een ander Leids onderwerp plaatsen op Overenuit.nl/Leiden. Ook kunnen zij daar reacties plaatsen op de artikelen van andere jongeren.Wie het leukste of origineelste stukje plaatst, wint de iPod.

De wedstrijd loopt nog tot 11 januari.Overenuit.nl/Leiden is een informatieve website voor jongeren. Er zijn onder andere nieuwtjes, een uitagenda en antwoorden op allerlei vragen, over bijvoorbeeld bijbaantjes en zakgeld op te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×