Maak een kerst of oliebollenrit met de stoomtrein

Wie de feestdagen extra speciaal wil maken, kan de komende tijd een kerst/ of oliebollenrit maken in een stoomtrein van Stoomtrein Valkenburgse Meer. De ritten beginnen en eindigen bij het Valkenburgse Smalspoormuseum. De kerstritten vinden plaats op zaterdag 22 en zondag 23 december om 13.30 en 15.30 uur. De Oliebollenritten zijn gepland op zaterdag 29 en zondag 30 december om 13.30 en 15.30 uur. Alle ritten zijn inclusief gratis warme chocolademelk of gl├╝hwein en bij de Oliebollenritten is er voor iedereen een oliebol. Ook is een bezoek aan het Smalspoormuseum bij de ritprijs inbegrepen.

Meer info:www.smalspoormuseum.nl.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×