Negen verdachten gehoord voor vernieling Koornbeursbrug

De politieh heeft negen jongeren verhoord die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de vernielingen aan de Koornbeurs brug tijdens de scholierenstakingen van eind november. De schade aan de brug zal via justitie geprobeerd te worden verhaald op de verdachten.

Naast het onderzoek naar de vernieling van de Koornbeursbrug heeft de politie nog eens 21 zaken onderzocht. Dit zijn onderzoeken naar andere vernielingen en baldadigheden, zoals de vernieling van een auto, het inslaan van ruiten en het gooien van eieren. De dossiers worden ingestuurd naar justitie die verder beslist of er mensen vervolgd zullen worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×