Politie pakt zeven mensen op voor geweld

Op de Nieuwe Beestenmarkt was het zaterdagnacht weer raak en werden twee mannen opgepakt, die een portier van een uitgaansgelegenheid te lijf gingen. De twee verdachten, een 24-jarige Brit en een 27-jarige man, zonder bekende woon- of verblijfplaats, zitten nog vast op het politiebureau.

Op de Lammermarkt werd een 18-jarige Leidenaar bij een ruzie met een kapot glas gestoken. De verdachte, een 17-jarige Leidenaar werd aangehouden. Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat het slachtoffer zelf ook niet zo onschuldig is en een andere bezoeker van de horecagelegenheid geslagen zou hebben. Hij zal dus eveneens als verdachte worden gehoord.

Op de Breestraat sloegen drie mannen een portier van een uitgaansgelegenheid en vernielden een deur. De drie, twee mannen uit Leiden van 23 en 25 jaar en een 22-jarige man uit Lisse, werden aangehouden. Na hun verhoor zijn zij weer op vrije voeten gesteld. Proces-verbaal volgt.

In de nacht van zondag op maandag, rond 01.00 uur sloeg een 47-jarige Leidenaar een 45-jarige man uit Voorhout. Het incident vond plaats op de Margrietstraat. De oorzaak ligt waarschijnlijk in een lang slepende burenruzie en onenigheid over parkeerplekken. De verdachte zit nog vast. Daarnaast krijgt hij ook een proces-verbaal voor het beledigen van agenten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×