Nieuwsbrief Stichting Stedenband Leiden-Toruñ verschenen

Er is een nieuwe aflevering van de nieuwsbrief Stichting Stedenband Leiden-Toruñ verkrijgbaar. De nieuwsbrief van de stichting die nu 20 jaar bestaat, bevat dit keer extra veel informatie. Zo staat er een aantal verslagen in van Leidenaars die in de herfst een busreis naar de Poolse zusterstad maakten. Ook zijn belevenissen te lezen van het Jeugdkoor van de Streekmuziekschool Leiden en beschrijft PvdA-gemeenteraadslid Marion van Dongen haar indruk van de reis.

Verder is informatie over de excursies van CARDEA-Jeugdzorg naar Poolse collega-instellingen en een bezoek aan een speciale basisschool voor slechthorenden, in de nieuwsbrief opgenomen en vertelt een Leidse hortulana over haar bezoek aan de zoöbotanische tuin in Toruñ. De nieuwsbrief kan opgevraagd worden bij Carel van Ingen, via c.van.ingen@leiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×