Start voorverkoop kaarten Leids Cabaret Festival 2008!

Het ’30e VARA Leids Cabaret Festival’ zal plaatsvinden van 11 tot en met 16 februari. De kaartverkoop start op 14 januari via de website van de Leidse Schouwburg. Het is niet mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. Deze jubileumeditie van het VARA Leids Cabaret Festival zal dit jaar worden uitgebreid met twee onderdelen, waaronder ‘De Grote Cabaret Recycle Show’. Hiervoor heeft de organisatie een aantal cabaretiers uitgenodigd, om op de zondag voor het festival als aftrap naar de Leidse Schouwburg te komen en daar iets te brengen uit de cabaretarchieven. Die ene conference van Toon Hermans, dat prachtige lied van Wim Sonneveld, of recenter werk als de Soep-Madame van Wim Helsen. Het zal een unieke eenmalige avond worden. De voorverkoop van Pieter Tiddens ‘Laatste Keer Kindercabaret’: ‘Lessen in Liegen’ is al gestart. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het Leids Cabaret Festival is al 30 jaar een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. In de loop der jaren wonnen vele aansprekende namen het Leids Cabaret Festival en gaven zo een prima start aan hun latere carrière op het podium, en/of bij radio & televisie. Winnaars en finalisten uit het verleden zijn onder andere: Dubbel & Dwars (met o.a. Jack Spijkerman), Zak & As (met Erik van Muiswinkel), Lebbis & Jansen, André Manuel, Kees Torn, De Bloeiende Maagden, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Sara Kroos, Wim Helsen en Javier Guzman, Katinka Polderman en Roy Aernouts.

De gastoptredens worden verzorgd door:

Dinsdag 12 februari Katinka Polderman & Raf Walschaerts (kommil foo)

Donderdag 14 februari Dick van den Toorn en Ton Kas

Zaterdag 16 februari C3 gelegenheidstrio Onno Innemee, Mike Boddé en Kees Torn

Kaarten via: www.leidseschouwburg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×