Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Veel mensen hebben ook voor 2008 weer allerlei goede voornemens bedacht. Naast standaard voornemens als stoppen met roken en beginnen met afvallen, zijn er ook minder concrete voornemens, als gelukkig worden. Het waarmaken van dat laatste voornemen is niet eenvoudig. Marianne de Hoest van Praktijk Lavendeltuin, wil mensen met behulp van de cursus Intuïtieve Ontwikkeling, helpen.

De cursisten leren luisteren naar hun innerlijke stem en werken aan het waarmaken van hun doelen en voornemens. Ze kijken waar ze staan in hun leven, wie ze eigenlijk zijn en hoe ze zich voelen.Dit alles gebeurt met behulp van onder meer meditaties en oefeningen.De cursus beslaat 12 dinsdagen en kost 200 euro. Volgende week dinsdagavond organiseert Praktijk Lavendeltuin een gratis kennismakingsavond, zodat belangstellenden kunnen kijken of de cursus is wat zij nodig hebben. Deze avond wordt gegeven in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 en begint om 20.15 uur.Praktijk Lavendeltuin bevindt zich aan Lavendeltuin 29 in de Merenwijk.Meer informatie is te vinden op www.lavendeltuin.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×