Vrijdag eerste aflevering van Leids tv-programma

Aanstaande vrijdag is de eerste uitzending van ‘Sneaks per View‘ te zien via het kanaal van Omroep Holland Centraal. Het 10 minuten durende programma dat wordt gemaakt voor en door Leidse jongeren is een initiatief van Wiebe Albers en Thijs van Iersel van Stichting ConnAct. De twee geven al zo’n twee jaar videoworkshops in de Leidse regio met als doel om samen met jonge Leidenaren Leidse TV-programma’s te gaan maken. Het programma wordt één keer in de twee weken uitgezonden. In de afleveringen komen allerlei onderwerpen aan bod. Zo zijn er items over mode, muziek, uitgaan en bekende Leidenaren.

De afleveringen duren nu nog rond de 10 minuten, maar worden in de toekomst wellicht uitgebreid. Bij ‘Sneaks per View’ krijgt een groep jonge Leidenaren de kans om te leren filmen, presenteren en monteren. De uitzending begint om 20.30 uur en wordt regelmatig herhaald.

Jongeren tussen de 15 en 25 die interesse hebben om aan de uitzendingen mee te werken, kunnen voor meer info op www.sneaksperview.nl kijken of zich aanmelden voor bij de Sneaks per View hyve.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×