Een kijkje op zolder bij de Bakkerij

Diaconaal Centrum de Bakkerij is de afgelopen tijd flink gerenoveerd en verbouwd. De zolder, aan de kant van de Oude Rijn, was het laatst aan de beurt. Vanmiddag, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst, wordt deze verdieping feestelijk geopend. De opening wordt opgeluisterd door wethouder Gerda van den Berg en Harry Jurgens. De wethouder zal stilstaan bij de relatie tussen de gemeente en het Diaconaal Centrum. Harry Jurgens die nauw betrokken was bij het verbouwingsplan, verricht de openingshandeling.

Na de opening kunnen belangstellenden zelf een kijkje op de zolder nemen en kennismaken met de organisaties die daar gevestigd zijn. Dit zijn: Oriëntatiejaar, een organisatie voor langdurig werkloze jongeren en voortijdigeschoolverlaters, en Ouders Op Herhaling, een organisatie voor volwassenenonderwijs.De renovatie is bekostigd door de gemeente en een aantal fondsen. De ontwikkeling en begeleiding van het nieuwe uiterlijk was in handen van een groep vrijwilligers.De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats van 16.30 tot 18.00 uur. De Bakkerij is gevestigd aan Oude Rijn 44 b/c.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×