Vrouw aangevallen op Willem de Zwijgerlaan

Een 35-jarige Leidse vrouw stond zaterdagnacht op de Willem de Zwijgerlaan te wachten op een taxi, toen zij plotseling van achteren door een man werd aangevallen. De man probeerde haar mee te trekken en de vrouw verzette zich uit alle macht. Zij wist zich los te rukken en ondanks de benarde situatie was zij in staat om de aandacht te trekken van een voorbijgaande vrachtauto, die stopte. Een getuige, die de vrouw had horen gillen, belde direct de politie. Agenten hebben in de omgeving van de Willem de Zwijgerlaan gezocht op het signalement van de man. Op de Van Heussenstraat zagen agenten een een 21-jarige Leidenaar lopen, die aan de omschrijving voldeed. Hij werd aangehouden en op het politiebureau ingesloten

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×