Weer aantal inbraken in weekend

De laptops vliegen de woningen weer uit. De politie adviseert deze aantrekkelijke objecten uit het zicht te zetten:

Zaterdagochtend, rond 02.20, werd uit een woning aan de Waardstraat een laptop weggenomen, die op tafel stond. De dader(s) gooiden het raam in.

In een woning aan de Van ’t Hoffstraat is zaterdag in de late namiddag ingebroken. Een raam stond op een kier en werd door de dader(s) gebruikt om binnen te komen. Onder de gestolen spullen bevinden zich een laptop, een portemonnee en sieraden. De bewoner heeft aangifte gedaan.

Een bewoner van de Kabeljauwsteeg hoorde op zondagochtend, rond 04.20 uur, een harde klap. Toen hij ging kijken, zag hij twee jongens bij de centrale trap van het pand. Nadat de bewoner aankondigde dat hij de politie zou bellen, maakten de twee zich uit de voeten, maar niet voordat zij de bewoner verbaal bedreigden. De bewoner heeft aangifte gedaan van poging tot diefstal en bedreiging.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×