Dichter Bij Jou: Dichter Bij De Bar

De Leidse Stichting ‘Dichter Bij Jou’, ter bevordering van literatuur en poëzie, organiseert op Nationale Gedichtendag, 31 januari, een echte Leidse ‘Dichter Bij De Bar’. Voordeel voor het publiek is, dat men niet hoeft te lopen, want de dichters zullen zelf van kroeg naar kroeg trekken en hun werken kort maar krachtig voordragen. De dichterlijke estafette begint om 20.00 uur bij Boekhandel Kooyker Selexyz, waarna men vanaf 21.00 uur de dichters in kleine groepjes op straat ‘in ’t wild’ tegen kan komen op weg naar de volgende bar. Rond 23.00 uur is het evenement afgelopen.

Meewerkende kroegen zijn onder andere: Dranklokaal de WW, De Bonte Koe, Odessa, De Burcht, Storm, de Twee Spieghels.

De dichters bij de bar zijn zeer gevarieerd in stijl. Te beluisteren zijn onder andere de publicerende dichters: Nanne Nauta, Roland van den Berg en Eric van Hoof. Daarnaast treden ook op: Simon Mulder, Han Ruijgrok, Jaap Montagne, Martin Aart de Jong, UpperFloor, Sees Snikkers, Pink Melzer en Egon Snelders.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×