Introdans, foto: PR.

Hans van Manen krijgt cadeau in Leidse Schouwburg

De bekendste Nederlandse choreograaf Hans van Manen viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Introdans geeft de meester de voorstelling ‘Van Manen Mix’ cadeau. Het oeuvre van Van Manen telt meer dan 120 balletten. Hij ontving vele prijzen, waaronder de Erasmusprijs voor zijn bijzondere verdiensten voor de Nederlandse dans. Het Introdans Ensemble voor de Jeugd toont vele facetten van het sprankelende werk van Van Manen, vol humor, en muzikaliteit. De helderheid in structuur en de eenvoud van zijn choreografie├źn leverden Van Manen de titel ‘Mondriaan van de dans’ op.

De voorstelling vindt plaats in de Leidse Schouwburg op vrijdag 8 februari, aanvang 19.00 uur. Reserveren is mogelijk via: 0900-900 1705 (25 ct pm), of via de Online kaartverkoop: www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×