Woensdag 23 januari barstte de Leidse Jazzweek los met een zeer succesvolle Kroegentocht. Op wat schoonheidsfoutjes na, mogen Trudy Kwik en 'Friends' trots zijn op het resultaat: een bruisende jazzweek! Bij de organisatie van de Leidse Jazzweek zijn tientallen telefoontjes binnengekomen van mensen, die klaagden over de kaartverkoop. Veel kaarten zijn naar sponsors gegaan, waardoor er voor 'het gewone publiek' geen kaarten meer over waren. Dit gold met name voor de slotavond met Wouter Hamel, waar erg veel belangstelling voor bleek te zijn. Organisator Kwik erkent dat dit niet de schoonheidsprijs verdient. Volgend jaar beter!

Op de foto: Toots Thielemans; de 84-jarige Belg is een levende legende. Foto's: Emile van Aelst/ www.leidseglibber.nl.

Leidse Jazzweek, echt terug van weggeweest!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×