Weeskinderen in Buffalo City. Foto: Leidsewerkbrigade.

Informatieavond Leidse Werkbrigade

De Leidse Werkbrigade organiseert een sponsoravond in de Tuinzaal van de Burcht. De leden van de brigade zullen deze avond vertellen over het werk dat zij vorig jaar in Zuid Afrika hebben verricht. Daarnaast is er een presentatie over de projecten voor dit jaar. Naast deze informatie wordt er ook een film vertoond en er is een fototentoonstelling. De Leidse Werkbrigade zet zich in voor een betere leefomgeving van AIDS-wezen in Buffalo City. Zestien Leidse jongeren hebben afgelopen zomer een van de paviljoenen van het Child and Youth Care Centre opgeknapt. In het kindertehuis wonen 140 kinderen die hun ouders hebben verloren aan AIDS.

Aankomende zomer gaat er een nieuwe groep Leidse jongeren naar het kinderhuis om het derde paviljoen op te knappen.

De avond wordt gehouden op 9 februari van 20.00 tot 23.00 uur in de Tuinzaal van de Burcht. Meer info: www.leidsewerkbrigade.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×