Vier inbraken, zes laptops gestolen!

Afgelopen weekend hebben er weer vier inbraken plaatsgevonden. Laptops zijn duidelijk favoriet! Vrijdagavond werd er ingebroken in een woning aan de Van de Sande Bakhuyzenlaan. De laptop stond op tafel en was waarschijnlijk al door de dader(s) gespot. Via de achterzijde van het huis werd de woning binnengedrongen. Ook zijn er sierraden meegenomen. Een tweede woninginbraak vond plaats in een kamer aan de Hugo de Grootstraat, zaterdag aan het begin van de avond. Een laptop, die op een bureau stond wisselde van eigenaar. Bij een inbraak in een woning aan het Utrechtse Jaagpad zijn twee laptops weggenomen. Ook hier verschaften de dader(s) zich de toegang via de achterkant van het huis. Bij een woning aan de Maredijk werd eveneens ingebroken en verdwenen twee laptops.

De politie probeert doormiddel van een buurtonderzoek de inbrekers te achterhalen. Ook zal de technische recherche sporenonderzoek doen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×