Nederlandse snookertop in Leiden

Het Leidse snookercentrum De Snookerij organiseert komend weekend het jaarlijkse toernooi ‘The Giants’. Meer dan vijftig deelnemers doen mee en het is dan ook voor lokale spelers een unieke kans om nationale en internationale kampioenen van naam te zien spelen. Zo zullen bijvoorbeeld de Belgische nummer 59 van de wereldranglijst en voormalig Europees kampioen Bjorn Haneveer dit weekend aanwezig zijn. Daarnaast zijn ook de huidige aanvoerders van de Nederlandse ranking Roy Stolk en Gerrit bij de Leij en zevenvoudig Nederlands kampioen Ren√© Dikstra van de partij. ‘The Giants’ is naast een belangrijk toernooi vooral ook een gezellig weekend, mede door de prettige sfeer bij De Snookerij.

Zaterdag 16 februari vanaf 16.00 uur en zondag 17 Februari vanaf 11.00 uur. Meer info: www.snookerij.nl

Snookercentrum De Snookerij, Utrechtse Veer 31, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×