Leer omgaan met werkstress

Voor mensen die kampen met werkstress en daar mee willen leren omgaan, start op dinsdagavond 11 maart de cursus “Gezond in je werk”.De cursisten leren tijdens een tiental bijeenkomsten, hoe zij beter met spanning op hun werk kunnen omgaan. Thema’s die aan de orde komen, zijn: het herkennen van signalen en gevolgen van stress, spanning en ontspanning, timemanagement, anders leren denken, omgaan met anderen, grenzen leren stellenen assertiviteit.

De organisatoren van de cursus zijn Preventie GGZ Leiden, Preventie GGZ Duin- en Bollenstreek en Stichting Maatschappelijke DienstverleningMidden Holland.De cursus wordt gehouden in Gebouw RijnVeste,aan Albinusdreef 7.Meer informatie opvragen en aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×