Meditatieve vieringen voor Pasen

Inmiddels is de Veertigdagentijd begonnen. Dat is de tijd die Christenen in acht nemen om naar het Paasfeest toe te leven. Naast de vieringen op de zondagochtend, organiseert Kerkelijk Centrum de Regenboog op de donderdagavonden in deze Veertigdagentijd korte vieringen.Door middel van Woord, gebed en bezinning, leven de deelnemers toe naar Pasen, waarbij zij zich afvragen hoe ze zich kunnen klaarmaken, om met Pasen samen met Christus te verrijzen.De vieringen vinden plaats op de donderdagen 28 februari, en 6 en 13 maart en beginnen om 19.30 uur.Kerkelijk Centrum de Regenboog is te vinden aan Watermolen 1 in de Merenwijk.

De vieringen kunnen afzonderlijk worden bijgewoond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×