Dronken meisje van 14 schopt agenten

De politie heeft gisteravond, rond 21.45 uur, aan het Broekplein een 14-jarig meisje uit Leiderdorp aangehouden. Op en rondom de hangplek had een groepje van zes jongeren er een flinke bende van gemaakt, die ze zelf moesten opruimen. De Leiderdorpse, die ook flink onder invloed van alcohol bleek te zijn, zag dat niet zitten en beledigde de agenten op luide toon. Door haar gedrag zagen de agenten zich genoodzaakt het meisje aan te houden. De 14-jarige verzette zich hevig en spuugde en schopte naar de agenten. De rest van het groepje, allen tussen de 14 en 15 jaar keken toe. Omdat de ‘jongedame’ ook onder invloed van alcohol was maakt de politie ook proces-verbaal op voor openbare dronkenschap. Het meisje zat vanmorgen nog vast.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×