Emily Dickinson herleeft in Leidse Regentenkamer

Ter ere van het feit, dat de Leidse Regentenkamer dit jaar 327 jaar bestaat, zal er op 14 maart een bijzondere avondvoorstelling plaatsvinden. Rosmarie Blaauboer kruipt in de huid van de vermaarde dichteres Emily Dickinson (1830-1886) en zal de toeschouwers vertellen over ‘haar’ gevoelens en gedachten. Openhartig vertelt ze over haar innerlijke zoektocht naar de zin van haar leven. Dickinson was tijdens haar leven was zij al een legende, men noemde haar ’the Myth’. Tegenwoordig wordt ze gerekend tot de grote Amerikaanse dichters. Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.regentenkamer.com.

Aanvang voorstelling: 20:30 uur (geen pauze), zaal open om 20.00 uur.

De Regentenkamer, Oude Vest 159a, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×