Leidse topdartster Rilana Erades op weg Nederlandse titel

Gistermiddag heeft de Leidse topdartster Rilana Erades het weer fantastisch gedaan in Rijswijk. Erades is al vier jaar te vinden op de top 3 van Nederland en lijkt dit jaar goed op weg naar de Nederlandse titel, afhankelijk van de huidige nummer 1, Carla Molema. Erades begon in Rijswijk in haar eerst ronde  nog niet helemaal overtuigend, maar won wel met 3-0. Daarna kwam zij helemaal los en versloeg achtereenvolgens: Tamara Schuur,Xaviera Koeman en Karin Krappen.

In de finale nam Erades het op tegen nummer 2 van de wereldranglijst, Karin Krappen, die op haar beurt de nummer 1 van de Nederlandse ranking Carla Molema had verslagen in de halve finale. Erades was oppermachtig en versloeg Krappen met 4-0.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×