Informatieavond dementie

Onder de titel “Dementie? Het zal je zorg maar zijn! ”, organiseert Preventie GGZ Leiden een voorlichtingsavond op maandag 31 maart.Tijdens deze bijeenkomst zullen verpleeghuisarts Galja Hendrikse en preventiefunctionaris Jan Hulzinga uitleggen wat dementie is, welke vormen er bestaan, hoe patiënten verzorgd kunnen worden en welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn. Er is daarnaast volop ruimte om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Vredeskerk aan de van Vollenhovekade 24 in Leiden. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur open. De toegangsprijs bedraagt 2,50 euro.Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×