Jaarvergadering en lezing Oud Leiden

Voor alle belangstellenden houdt Vereniging Oud Leiden op donderdag 27 maart de jaarvergadering. Deze vergadering wordt gevolgd door een lezing van Luc Panhuysen, de schrijver van de boeken De beloofde stad en Jantje van Leiden. Deze boeken gaan over de 16e eeuwse secte der Wederdopers, die onder leiding stond van de Leidse kleermaker Jan Beukelsz, die beter bekend is onder de naam Jan van Leiden. Panhuysen zal tijdens zijn lezing allerlei vragen beantwoorden over deze Wederdopers en hun gedachtegang.

De vergadering en lezing vinden plaats in de Lakenhal en beginnen om 20.00 uur.Oud Leiden is een vereniging die zich inzet voor de geschiedenis van Leiden. Op www.oudleiden.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×