Noordvest en Zeeheldenbuurt in drie dagen spik en span

Op verzoek van de gemeenteraad voert Stedelijk Beheer volgende week een schoonmaakproef uit in de Noordvest en de Zeeheldenbuurt.Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 maart wordt er grootschalig schoongemaakt en opgeruimd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het legen van kolken, het wieden van onkruid en het vervangen of herstellen van verkeersborden. Daarna veegt een veegmachine de straten schoon.

De bewoners ontvangen binnenkort een brief met uitgebreide informatie over de schoonmaakacties. Ook krijgen ze het verzoek om aanhangwagens en andere obstakels die de werkzaamheden kunnen hinderen, tijdelijk ergens anders te stallen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×