Ga ook werelddansen

Afgelopen woensdag hebben de kinderen die meededen aan de Schoolsportcursus Werelddans, hun lesprogramma met een feestelijke presentatie afgesloten. Met hun dansshow trokken ze veel bekijks. Volgende week woensdag start FETA met nieuwe kindercursussen werelddans en aanmelden kan nog steeds. FETA is een stichting die het beoefenen van dans uit heel de wereld wil bevorderen. Tijdens de cursussen Werelddans, beoefenen de deelnemers dansen uit allerlei landen, zoals Israël, Mexico, Rusland en Japan. Ze leren door het dansen samen te werken en bewegingen te coördineren en werken daarbij ook nog eens aan hun conditie.

De cursussen worden gegeven in het Wachtgebouw bij de Morspoort. De 6- en 7-jarigen krijgen les tussen 13.15 en 14.15 uur en de kinderen van 8 tot 12 jaar zijn van 14.15 tot 15.15 uur aan de beurt. De deelnemers krijgen les van Jedidja Witmer, een bevoegd docente van het Landelijk Centrum Amateurdans. De kosten voor 10 lessen zijn €32. Op www.fetawerelddans.tk is meer informatie te vinden over onder andere de aanmelding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×