Minister Plasterk te gast bij Augustinus

Tijdens de Ruijs de Beerenbroucklezing die L.V.V.S. Augustinus organiseert, zal minister Ronald Plasterk het woord voeren. De PvdA-minister van Onderwijs studeerde en promoveerde in Leiden en was enige tijd bestuurslid van Augustinus. Hij zal tijdens zijn lezing terugblikken op zijn eigen studententijd en zijn mening geven over het studentenleven anno 2008.

De lezing vindt volgende week dinsdag om 20.00 uur plaats in de hal van het Rijksmuseum van Oudheden aan Rapenburg 28. De zaal is open vanaf 19.30 uur. GeĆÆnteresseerden die niet zijn aangesloten bij Augustinus mogen vanaf 19.45 uur aanschuiven. De toegang is gratis. De lezing wordt afgesloten met een borrel in SociĆ«teit Eigen Huis aan Rapenburg 24.Aanmelden kan via lezing@lvvsaugustinus.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×