Informatieavond aanvullende en alternatieve psychiatrie

Ter gelegenheid van de Week van de Psychiatrie, organiseert het GGz-Informatiepunt Leiden, aanstaande donderdag een informatieavond over aanvullende en alternatieve benaderingen van geestelijke gezondheidszorg.Tijdens deze avond zullen een psycholoog van een praktijk voor Bewustwording en Innerlijke Groei, een psychosynthese-therapeut en een hypnotherapeut, vertellen over de therapievormen die zij bieden.Verder wordt er aandacht besteed aan zaken als mindfulness, haptotherapie en acupunctuur.

De avond is bedoeld voor idereen die belangstelling heeft voor aanvullende en alternatieve behandelingen in de geestelijke gezondheidszorg, en de toegang is gratis.De bijeenkomst vindt plaats in het GGz-Informatiepunt Leiden aan Rapenburg 48 en duurt van 20.00 tot 21.30 uur.Meer informatie is verkrijgbaar via info@ggz-informatiepunt.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×