PvdA houdt debatavond over Fitna

Vrijdagavond organiseert de Leidse PvdA een debatavond over de stellingen die Wilders illustreert in zijn film Fitna. Ook de interpretatie van de Soena’s en de oplossingen voor de problemen die met integratie te maken hebben worden besproken in deze ‘ReaGeert’. Het publiek bepaalt de agenda: iedereen kan stellingen voor het debat inbrengen. Het debat wordt geleid door het Leidse PvdA Tweede Kamerlid Diederik Samsom. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden. Vandaag start de partij ook met een columnreeks op de site //reageert.wordpress.com. De columns zijn geschreven door Leidse PvdA’ers en geven invalshoeken voor een discussie. Op maandag, woensdag en vrijdag zal op de site een column verschijnen, waarna twee dagen lang gediscussieerd kan worden bij dat bericht. Iedereen wordt uitgenodigd mee te discussiëren.

ReaGeert, vrijdag 4 april, aanvang: 20.00 uur.

Locatie: Scheltema Complex Marktsteeg 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×