Betoverende kindervoorstelling in Imperium Theater

Voor kinderen van 4 tot 104 geeft het Imperium Theater een bijzondere voorstelling, gebaseerd op de bekende verhalen over de ‘boze heks’ van schrijver Hanna Kraan. In deze voorstelling, genaamd ‘Betoverend verhaal’ komt het verhaal zelf doormiddel van muziek tot leven. Verteller is Fredy Wamelink, die muzikaal begeleid wordt door Floor Wittink op saxofoon, Cees Viset op gitaar en Marijn Korff de Gidts op percussie. De muziek loopt van klassiek tot heel modern en er zitten ook liedjes in deze try-outvoorstelling. Alleen de schrijver zelf heeft de voorstelling al gezien en was tevredenover de sprankelende bewerking.

De voorstelling vindt plaats op 6 april om 15.00 uur in het Imperium theater, Oude Vest 33E, Leiden.

Reserveren aanbevolen: Fredy Wamelink telefoon 071-5665825 of fredywamelink@gmail.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×