Informatieavond Intuïtieve Ontwikkeling

Wie overweegt deel te nemen aan een cursus over intuïtieve ontwikkeling, kan vanavond een kennismakingsavond bijwonen. Deze avond wordt georganiseerd door Marianne de Hoest, van Praktijk Lavendeltuin. Zij start volgende week dinsdag met de tiendelige cursus Intuïtieve Ontwikkeling.

Tijdens deze cursus leren de deelnemers met behulp van meditatie en visualisatie een groter bewustzijn te ontwikkelen. Vragen die centraal staan, zijn ´Waar zit je kracht? Wie ben je? Wat voel je? Durf je te vertrouwen op je innerlijke stem?´De cursus wordt gegeven op dinsdagavonden en de kosten bedragen 230 euro, inclusief een intakegesprek. De kennismakingsbijeenkomst wordt gehouden in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 en begint vanavond om 20.15 uur. Praktijk Lavendeltuin is te vinden aan Lavendeltuin 29.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×