VVD houdt Politiek Café met Uri Rosenthal

De VVD Leiden organiseert woensdag 9 april een politiek café met Uri Rosenthal, de VVD-fractievoorzitter van de Eerste Kamer. De heer Rosenthal spreekt deze avond over de werkzaamheden in de Eerste Kamer en de actuele politiek. Het politiek café vindt plaats in Studio de Veste aan de 2e Binnenvestgracht 15.

De zaal is open vanaf 20.00 uur met live pianomuziek en rond 20.30 uur begint Rosenthal met zijn inleiding. Daarna is er plaats voor discussie. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Op maandag 14 april organiseert de VVD Leiden, in samenwerking met Stichting Jason (www.stichtingjason.nl)  een debat tussen Arend-Jan Boekestijn en Dick Leurdijk. Boekestijn is Tweede-Kamerlid voor de VVD. Leurdijk is VN-expert bij Instituut Clingendael. Het onderwerp van de avond is ‘De toekomst van de krijgsmacht’. Het debat vindt plaats in Studio de Veste en begint om half negen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×