P.K.V.V. bestaat 32,5 jaar

Afgelopen zondag bestond de Plaatselijke Kamer van Verenigingen Leiden (P.K.v.V.) 32,5 jaar. Voor de leden was deze mijlpaal een mooie gelegenheid om een feestje te vieren.De P.K.V.V. werd op 30 september 1975 opgericht en vertegenwoordigt nu bijna 10.000 Leidse studenten, die zijn aangesloten bij verschillende studentenverenigingen, bij onder meer de universiteit en gemeente.

Elke de Jong, Assessor Pers en Publiciteit, zegt ‘Het is fantastisch dat we met een dergelijk grote en zeer hechte achterban deze mijlpaal hebben bereikt. We zijn weliswaar niet het oudst van Nederland maar wel het grootste vertegenwoordigende orgaan van studentenverenigingen in Nederland. Ook in de komende jaren zullen wij samen met de verenigingen strijden voor de goede zaak.’

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×