Nieuwe programmering Muziekcafé Sus Antigoon

Muziekcafé Sus Antigoon ligt in het hart van Leiden aan de Oude Vest. In 1992 richtten twee muziekliefhebber het muziekcafé op en sindsdien vormt live muziek nog altijd de leidraad. Elke week treden er bands op, van gevestigde namen tot beginnend talent. Het zomertijdseizoen is voor Sus Antigoon de start van een vernieuwde, aangescherpte programmering op zondag en woensdag.

Iedere zondag start de livemuziek om 20.00 uur. Voorafgaande aan en in pauzes van het optreden van Men In Blues, worden regelmatig interessante filmfragmenten en clips vertoond. Zoals historische opnames van Muddy Waters, maar ook modernere muziekanten als Stevie Ray Vaughan, Jeff Healy en Keb’ Mo’ zijn te zien en te horen. Iedere woensdag is er vanaf 21.30 uur een sessie onder leiding van Hein Linger. De toegang is altijd gratis!

Muzikanten worden met nadruk uitgenodigd mee te spelen in de sessie! Meer info: www.susantigoon.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×