Politie zoekt getuigen van valpartij op Rijnsburgerweg

Woensdagmiddag ging een 17-jarige bromfietsster uit Oegstgeest onderuit op de Rijnsburgerweg omdat zij uit moest wijken voor een jongen op skeelers. De bromfietsster reed ter hoogte van de sportwinkel in de richting van Leiden. Een jongen die in gezelschap was van andere jongens op skeelers stak plotseling het fietspad over, waardoor de bromfietsster moest remmen om een aanrijding te voorkomen. Hierbij kwam de bromfietsster ten val en raakte gewond. Zij is door de ambulancedienst naar het LUMC gebracht. De jongens zijn er vandor gegaan.

De politie wil graag in contact komen met deze jongens en vraagt hen of getuigen om zich te melden bij de politie Leiden via 0900-8844. De valpartij gebeurde rond 14.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×