Graffitispuiters bekladden straatmeubilair op Stationsweg

Naar aanleiding van een melding van een getuige, kon de politie zondagochtend twee mannen aanhouden, die straatmeubilair op de Stationsweg aan het bekladden waren. De twee ‘kunstenaars’ markeerden met zwarte spuitbussen letters en tags op een metalen standbeeld, een prullenbak, een gevel van een snackbar, een woning en een lantarenpaal. Op de Blauwpoortsbrug hield de politie de twee verdachten, een 20-jarige Leidenaar en een 22-jarige  man uit Tiel, aan. Ondanks het feit, dat de politie tijdens de fouillering spuitbussen aantrof en dat de handen en jassen van de twee mannen zwart waren van het spuiten, ontkenden zij de bekladdingen. Via de rechter zal geprobeerd worden om de schade aan het straatmeubilair te verhalen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×