Grote zoekactie na vondst afscheidsbrief

Gisteravond hebben de Noordwijkse Reddingsbrigade en politie, een grote reddingsactie op touw gezet. Rond 19.20 uur werd tussen de deurpost van het gebouw van de Reddingsbrigade aan de Bosweg een brief gevonden met een alarmerende boodschap. De afzender schreef namelijk, dat hij in verband met relatieproblemen een einde aan zijn leven ging maken en dat hij al in de Noordzee lag, op het moment dat de brief werd gevonden. Na het lezen van deze tijding ging de Reddingsbrigade direct met boten en auto’s opzoek. De politie zocht op de fiets het strand en de duinen af en zette zelfs een helikopter in. Toen er om 21.00 uur niemand gevonden was en het te donker werd om verder te zoeken, is de zoektocht gestaakt. De politie heeft de afscheidsbrief voor onderzoek meegenomen.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×