Gedeputeerde Asje van Dijk weer helemaal terug

Gedeputeerde Asje van Dijk van het CDA, is sinds 1 mei weer voor 100% aan de slag voor Zuid-Holland. Toen van Dijk ruim een jaar geleden een bypassoperatie onderging, traden er complicaties op waardoor een deel van zijn rechterbeen geamputeerd moest worden. Hierdoor was hij lang uit de roulatie. Govert Veldhuijzen nam zijn portefeuille, die bestaat uit Economische Zaken, de projecten Zuidplas en Greenports, gebied West, de eerste waarneming van de Commissaris van de Koningin, Verkeer en Vervoer en het project As Leiden-Katwijk volledig over. Medio januari ging Van Dijk weer deels aan het werk en sinds vandaag heeft hij zijn hele portefeuille weer terug.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×