Overval op Connexxion-loket in Opsporing Verzocht

Op zondag 27 april werd een medewerkster van een Connexxion-verkooppunt in Leiden na sluitingstijd overvallen door een man die zich als TNT-bezorger had verkleed. Voordat de vrouw zich besefte dat er op zondag helemaal geen post wordt bezorgd, werd ze onder bedreiging van een mes overvallen. De politie is nog op zoek naar de dader en laat morgenavond (dinsdag) beelden van de overvaller zien in het programma Opsporing Verzocht. De overval trok eind april nogal wat bekijks. Omdat de politie rekening hield met een gijzeling, rukte een arrestatieteam uit en werd de omgeving afgezet.

Hoeveel de buit bedraagt heeft de politie niet bekendgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×