Brandveiligheidscontroles tijdens EK

Omdat tijdens het WK van 2006 gebleken is dat veel winkels en horecagelegenheden versierd waren met materiaal dat niet voldeed aan de brandveiligheidseisen, houdt de afdeling preventie van de brandweer gedurende de deelname van Nederland aan het EK, regelmatig extra brandveiligheidscontroles in winkels en horecagelegenheden. Tijdens deze controles wordt uitgelegd, hoe brandveilige versieringen te herkennen zijn en hoe ze het veiligst gebruikt kunnen worden.

Verder kijken de controleurs naar het maximale aantal mensen dat in de ruimten aanwezig mag zijn, gaan ze na of de vluchtmogelijkheden goed bereikbaar zijn en of de brandblussers in het zicht hangen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×