Overvaller tankstation vertrekt met lege handen

Een ongeveer 30-jarige man die gisteravond eenvoudig aan geld dacht te komen, heeft pech gehad. Hij stapte rond 22.00 uur de winkel van een tankstation aan de Lammenschansweg binnen, waar hij ruzie begon te maken met de baliemedewerker. Daarna probeerde hij een graai in de la van de kassa te doen. De medewerker hield de la echter uit alle macht dicht, waardoor de overvaller er niet in slaagde geld te bemachtigen. Hij vertrok dus met lege handen. Een getuige zag hem op een zwarte opoefiets richting stad verdwijnen. De politie heeft de man nog niet kunnen aanhouden en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×