Stichting Leiden-Juigalpa zoekt penningmeester

Het bestuur van De Stichting Vriendschapsband Leiden-Juigalpa, die de vriendschapsband tussen Leiden en haar zusterstad uit Nicaragua onderhoudt en begeleidt, is dringend op zoek naar een penningmeester. De stichting werkt op het moment samen met de gemeente, het Leidse bedrijfsleven en de onderwijssector aan een campagne, die er toe moet leiden dat alle kinderen in Juigalpa naar school kunnen. Dat doen ze onder andere door middel van fondsenwerving.

Het penningmeesterschap zal ongeveer 10 uur per maand in beslag nemen. Het bestuur van de stichting vergadert eens in de twee maanden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de voorzitter, Eric Bloemkolk. Zijn e-mailadres is eric_bloemkolk@hotmail.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×